Olen ollut aina kiinnostunut sisustamisesta ja käsillä tekemisestä, kauneudesta, eri kulttuureista ja ympärillä tapahtuvista asioista. Myös luonto ja sen liike muotoineen ja sävyineen… niistä voisin ammentaa loputtomasti. Kesällä Suomen kaunis saaristo ja talvella Lapin tunturit – näissä maisemissa viihdyn perheeni kanssa. Toisaalta urbaani kaupunkimiljöö osaa olla joskus tavattoman kiinnostava.

Vuonna 2015 valmistuin sisustustekstiiliartesaaniksi ja alusta asti oli selvää, että lähden yrittäjyyden polulle. Eikä päätös ole kaduttanut! Välillä luon maanisesti uutta ja välillä on hiljaisempia kausia. Työssäni saan haastaa itseäni joka päivä, tavata uusia mielenkiintoisia ihmisiä ja liikkua sisustuksen ja kauneuden maastossa.

Muotokieleni on graafisen eleetön. Tuotteeni kuvastavat persoonaani: helposti lähestyttävä, avoin ja mutkaton. Mustavalkoisuus on ominta suunnitteluani, mutta joskus yllätän myös väreillä.

Mukavaa että olet kiinnostunut tuotteistani. Teen alihankintana paino- ja ompelutyötä myös muille yrityksille ja yhteisöille. Ota yhteyttä, jos voin olla avuksi.

Teija Helin

Sisustustekstiiliartesaani, yrittäjä

Joulutyynyt 2

Luova sekasorto

Olen kaapannut kotini yläkerrasta ison valoisan huoneen työtilakseni ja nautin siellä oleilusta – huoneeseen on kertynyt valtava määrä materiaalia ja muuta rekvisiittaa ja usein työpaja onkin luovan sekasorron vallassa. Liian siisti ja kliininen ympäristö ei jätä tilaa mielikuvitukselle!